Kaufland - este pentru mine...

   După cum bine știți primul meu job a fost ca agent achiziții clienți dar de aproape 4 luni sunt angajat cu acte în regulă la un supermarket pe nume Kaufland.Postul ocupat este de casier dar pe lângă asta mă ocup și de scanatul magazinului (fac prețuri). Deși am o exeperienta minimă în ceea ce privește munca cu clienți, pot spune că mă descurc (nu fac pagubă Kaufland-ului ) cât timp stau la casă. La început am întâmpinat mari probleme cu acele coduri PLU ( produse care nu au cod de bare ) și cu acei clienți care îmi cereau să mă mișc mai repede de parcă aveam vreo 5 mâini pe la spate și nu vroiam să le folosesc. 
   Cele aproape 4 luni nici nu le-am simțit trecând, oare o fi din cauză că au fost pline de peripeții? Una dintre ele sună cam așa : un client a uitat să cântărească un produs i-am arătat unde și ce să facă iar când revine îmi zice că nu a găsit acel produs și i-am zis să pună orice nu neapărat acel produs, revenind de la cântar de`a dreptul enervat îmi zice tare și răspicat : NU AM GĂSIT NICI ORICE !!! Tare sau ce? :))) 
    Colegii m-au primit foarte bine în colectivul lor și m-au învățat pas cu pas ce anume trebuie să fac.În ceea ce privește salariul nu e atât de motivațional dar pentru mine e ok având în vedere că încă nu sunt la casa mea.  
  

Comentarii

  1. Mult succes in meseria pe care o ai e frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc fain, o zi buna va doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa bafta! :) Am lucrat mult timp cu publicul si pot spune ca nu e simplu sa intri in contact direct cu fel de fel de ciudati, dar cu timpul m-am obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta o sa ma obisnuiesc Cristi :D zi faina sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hypermarket tinere nu supermarket :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Zii Petrica asa, eu vreau sa ii zic supermarket, greseala mare este ? :)) hai seara faina :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mult succes! Cu cat mai multe angajari, cu atat experienta creste!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos job mult succes iti doresc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?