Poveştile unor oameni...

   
     Sunt oameni care se leapădă de iubiri, cam cum îşi abandonează teiul de la fereastra mea florile... Repede, vulcanic, fără resentimente, mereu pe fugă. Iar ei -oamenii ăştia- iubesc, se căsătoresc, fac copii, se despart, iar se căsătoresc şi tot aşa.Bifează cam cât ar trăi alţii în trei vieţi.Sunt şi oameni care-şi poartă iubirile ca pe nişte poveri. Dincolo de despărţiri, ascunse de ochiul aspru al lumii. Pleacă mai departe şi totuşi rămân acolo, într-o proiecţie imaginară a poveştii lor. Uneori până la moarte...

Comentarii

  1. Oameni si oameni... Nici macar fratii gemeni nu seamana intre ei la caracter.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare care sunt mai fericiti? Zi ca nu te intrebi si tu! :)
    Sa fii iubit!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Asa e Criti :)
    @ E o intrebare retorica Diana ;)) o zi faina sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde de suflet. Pentru unii acesta este mai important decat orice si de asta o singura iubire este suficienta pentru a se simti impliniti. Cei ce fug mereu dupa altcineva si altceva, nu cred ca vor gasi vreodata linistea de care au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea poate reveni intre 2 oameni chiar atunci cand se asteapta mai putin, cand cred ca viata nu le mai ofera nimic bun, chiar daca acestia s.au despartit si au suferit...iubirea face omul sa aiba pentru ce trai, mai ales daca este si sincera...chiar interzisa;-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?