Joaca de`a credinta !!

 
   In cele ce urmeaza o sa vedeti si auzi o poveste incredibila despre modul in care este "cultivata" credinta in mintile oamenilor, despre cum profita BISERICA de naivitatea oamenilor si incultura romanilor.Oare de ce toti reprezentantii Bisericii spun : " Urmeaza sa se ia masuri " si niciodata nu se actioneaza inainte de a ajunge in presa ? Dintr`un simplu motiv, Biserica are nevoie de asa ceva, are nevoie de credinciosi care sa susinta finanaciar Biserica si de acei naivi care cred in miracole pe care desigur Biserica le poate face. 46 de minute in care unii pot intelege ceva, altii mai nimic.Vizionare placuta :)




 Ps : Care e parerea ta in legatura cu Biserica/Credinta? :)

Comentarii

  1. E pacatul lor daca profita de pe urma bisericii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii care se numesc 'popi' si care joaca banii oamenilor nu se mai numesc popi ci 'draci'!Si profita de pe urma bisericii! Le da Dumnezeu mai tarziu in cap!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit ce mi-ai lasat pe blog..
    unde te gasesc? adica unde iti las mesaj, nu in vazul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand te joci de'a credinta inseamna ca'si baga coada dracu [scuza, te rog, exprimarea :)) ]

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ficurios Aici http://ciprian-enciu.blogspot.ro/p/doresti-parteneriat-scrie.html poti sa lasi datele tale si cum vrei sa te trec :) o zi faina
    @ Zdwuby : Asa e :))

    RăspundețiȘtergere
  6. e valabil oriunde: si politica vinde minuni, si magazinele vand minuni, si scolile vand minuni, si blogurile vand minuni...
    important este sistemul de selectie.
    servus!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sistem care nu prea exista :) o seara faina

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt preoti care isi merit vesmintele,preoti care isi merita respectul dar sunt si "popi de negru" care fac orice numai sa isi poata mari leafa si fac din Casa Domnului o afacere personala.
    Se profita la maxim de pe urma Biserici dar inca nu se iau masuri,cineva acolo "sus" are grija sa nu ii deranjeze nimeni.

    Ps: Pentru a te ruga la Dumnezeu,nu trebuie neaparat sa mergi la Biserica,poti sa te rogi oriunde!

    RăspundețiȘtergere
  9. Corect Ionut,nu stii vorba aia "Mersul la Biserica nu te face credincios cum statul in garaj nu te face masina" :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte bun acest articol al tau si faptul ca ai pus acest video te felicit.Cat priveste credinta eu cred ca trebuie sa respectam tot ceea ce este scris in Biblie.Indiferent de ce cult e aprobata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ai avea acces la Biblia straveche nu cea actuala ai sa vezi cate minciuni debiteaza cei care au scris biblia din ziua de azi...pentru ca Apostolii nu au scris in nici intr-un caz...pentru ca ei erau semi-analfabeti. O seara faina :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?