Am ajuns sa citesc si asa ceva !!


  ~ ~  Bucureştiul ocupă locul 55 în topul celor mai vizitate 100 de oraşe din lume de către turişti străini, cu 2,1 milioane de vizitatori în 2010, în urcare cu 5,4% faţă de 2009, depăşind destinaţii precum Atena, Rio de Janeiro sau Milano, potrivit unui top realizat de Euromonitor International, informează Mediafax.Topul relevă declinul oraşelor europene pe fondul crizei datoriilor de stat, care a afectat turismul din zona euro, şi ascensiunea destinaţiilor turistice din regiunea Asia-Pacific, aflată în plin boom economic.Bucureştiul se plasează la mijlocul clasamentului, depăşind oraşe precum Atena (locul 77, 1,7 milioane vizitatori străini, în scădere cu 7%), Munchen, Mexico City, Jakarta, Rio de Janeiro, Milano, Lisabona, Sao Paulo, Veneţia, Florenţa sau Washington DC.Cel mai vizitat oraş din lume în 2010 a fost Hong Kong, cu aproape 20 de milioane de turişti străini, urmat de Singapore (18,2 milioane) şi Londra (14,5 milioane). Macau, capitala mondială a jocurilor de noroc, a atras peste 13 milioane de turişti străini, cu 25,9% mai mulţi decât în 2009, ocupând locul al patrulea în top 100. ~ ~

    P.s : Oare câte perfuzii in cap trebuie să ai să crezi asa ceva? Sau mai bine zis să scrii asa ceva.După parerea mea ar trebui interzis consumul de etnobotanice când sunt intocmite astfel de topicuri.Bine pa.

Comentarii

  1. Dupa cum iti spuneam si pe messenger...daca Bucurestiul este pe locul 55,atunci cel ce a facut acest top a coborat nitel din bananier sa se uite in Atlas,sa mai vada si alte peisaje:)).Era mai credibil daca spunea ca este in primele 10 capitale ale lumii cu preturi ridicate,cum multe gunoaie pe strada,aurolaci si tot asa....din astea mai rele:))

    RăspundețiȘtergere
  2. E incredibila presa asta din Romania, trebuie sa fii prost rau sa crezi asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))) penibili rau,trist sa ajuns sa se scrie si asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?