Facem si noi un bilanţ pe 2011 sau ce ?

    Ce pot să zic despre 2011 ? Pot sa il trec la " un an bun ", criza la mine nu prea s-a simtit datorită faptului că am sponsori colaterali.Pe plan sentimental o duc bine ca să nu zic foarte bine, iar pe cel profesional pot să zic, că sunt multumit desi se putea si mai bine, dar nu-i rău nici asa.
    In ceea ce priveste blogul pe 2011 mă situez la rubrica " bine/spre foarte bine" prin prisma faptului ca dea-lungul anului am avut peste 50.000 de vizitatori unici, asta ar veni la un 147 pe zi.Si dacă in ziua de azi nu mai merge nimic dacă nu ai dovada, am să mă conformez http://www.gtop.ro/stat/ciprian-enciu.blogspot.com .Tare sau ce ?
    In concluzie vreau să multumesc tuturor celor care păsesc pragul acestui blog si să le transmit un sincer LA MULTI ANI iar 2012 să vă găsească mult mai increzători si plini de viaţă.Eu vă salut, MuTuLiCă.....ne auzim in 2012.

Comentarii

  1. Ai sponsori colaterali a? :> :)) uratule
    Cum sa nu-ti mg bn cu blogul :-w... ca numai eu stiu cat te-ai chinuit si nu te-ai lasat pana nu ti l-ai facut exact asa cum ai dorit..Si acum vezi roadele muncii tale..Pentru la anul iti doresc sa-ti mg si mai bn :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Destul de bine cu blogul pe anul asta,bafta pe 2012 cati mai multi vizitatori

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cum multi bani si cat mai multi vizitatori pe blog!Imi place faza cu "sponsori colaterali" :))toata lumea isi doreste sa aiba la fel:D

    Ps: pozteaza...posteaza...posteaza!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?