Bă esti prost ?(Huidu)

      Multi dintre noi la prima vedere avem tentatia să zicem că Huidu a omorat 2 oameni,dar dincolo de această afirmatie există adevarul,care este construit din mai multe elemente pe care unele incă nu le stim.In acest moment avem două certitudini :
      - masina lui huidu a intrat pe contrasens
      - s-a ciocnit de un logan in urma acestei ciocniri a rezultat 2 oameni morti si 1 in comă.
      Punctul de vedere a multora este ca Huidu a intrat pe contrasens de smeker, sau de prost, nu stim incă cu certitudine,poate vom afla in urma achetei sau poate nu.Sunt multe elemente care trebuiesc luate in consideratie cand stabilesti dacă Huidu este sau nu vinovat (loganul avea farurile aprinse ? cei din masina aveau centurile puse?si mă refer la toti din masina nu doar la cei din fata.)
      Am mai auzit la stiri una tare de tot, cum că acul de kilometraj sa oprit la nu stiu ce viteza,păi in momentul accidentului cand tu il răstorni pe ăla si totul in jurul tău e un haos, tu desigur ai pretentia ca acul sa iti indice viteza pe care o aveai in acel moment,cum desigur acul se putea opri la 220 de km/h acuma nu pot să cred că in curbă Huidu avea 220 de km/h sau cine stie poate multi cred si asa ceva.
      Parerea mea este că Huidu e foarte prost, de ce cred eu asa ceva ...e foarte simplu,nu stiu dacă vă mai amintiti dar el candva a dat cu capu in pom pe o partie din Austria.Acuma că s-a intamplat sa dea cu capu in pom nu e nici o problema, dar să te avanti tu pe partie cu ideea ca tu stii sa schiezi atunci intervine prostia.Pentru ca dacă tu schiezi de 10 ori pe an si in restul anului stai cu curu pe scaun si mananci ceafa de porc, probabiblitatea sa te accidentezi este foarte mare.De asta cred eu ca e prost.


 P.s:  Problema lui Huidu de vorbire nu are legatura cu accidentul ci are legatura direct cu prostia sau cu smekeria. 

Comentarii

  1. A murit si al treilea la spital. Daca era om de rand acum era in arest.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce sa faci daca asta se intampla in Romania....sper ca pana la urma sa faca puscarie ... cat? nu conteaza ... dar sa faca !! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta Serbanica nu si-a dorit sa aibe un asemenea eveniment,dar probabil ca a uitat sa poarte RESPECT pentru cel de langa el,fata de regulile de circulatie pe care "TOATA LUMEA AR TREBUII SA LE "RESPECTE".Sunt multi(e) care se cred regi si regine pe sosea.
    Ps:M-am bucurat ca si-a revenit dupa impactul cu Bradul cel Dur din Austria,dar cu siguranta este vinovat de cele intamplate.

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat de cei cele 3 suflete nevinovate :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui sa ne punem in locul fiecaruia din cei implicati in accident. Poate ne vom gandi de 2 ori inainte de a calca regulile de circulatie. Viata are prioritate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?