Cât de bogată este Biserica ?

   Nu mai trăim în trecut. Ne-am modernizat. Bă, ajunge cât au ras toți de noi. A venit în sfârșit momentul să le arătăm că măcar am depășit faza în care preotul te mai băga in groapă si fără să cotizezi, ceea ce in ziua de azi nu se mai intamplă. Deci, puțin respect. Că nu degeaba am trecut și noi de la dacia 1300 la Mercedes-uri si vile.
    Imaginea de față nu spune ceva nou despre noi. Până la urmă e vorba de scumpa noastră Biserică, care atunci cand trecem pe langă ea trebuie neapărat să batem niște cruci, nu de alta dar să ne ajute Dumnezeu. Cea mai civilizată poartă de intrare în mândra noastră țară. Dacă nu aici, atunci unde.
   Să vadă lumea întreagă că suntem un popor sincer și cinstit. Să fie clar cum stă treaba. Bă, să ne intre în cap tuturor. Ciordeala în țara asta începe de cum intri pe poarta bisericii.
   Mai multe detalii le găsiti in următorul documentar, care după părerea mea este unul cât se poate de obiectiv si totodată FABULOS.
   In concluzie as vrea să precizez foarte clar un lucru : Mersul la Biserică nu te face credincios, cum statul in garaj nu te face masină!!

 P.s : 1. Documentarul este strucuturat in 5 parti, ca să intelegi ceva trebuie să te uiti la toate părtile !!
        2. In prezent sunt peste 18.000 de biserici ,4.700 de școli generale si doar 400 de spitale !! Eu zic, că e bine !!! Vizionare plăcută. Bine pa.


    

Comentarii

  1. Foarte interesant si in acelasi timp trist,crezand ca ei fac bine(popii).Pacat

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce comentarii jalnice si fara sens au POPI astia nesimtit pe alocuri.Urat din partea lor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?