Una bună ... una rece

    Dupa dezamagirea provocata prin eliminarea din EUROPA LEAGUE  dinamovistii si-au revenit si au castigat aseara cel de al 5-lea meci din aceasta editie de campionat. Au jucat in compania celor de la Otelul Galati pe care i-au invins cu 2-1,avand un golaveraj de 12 goluri date si 1 primite.
    Dinamo ocupa locul 1 in clasament la 3 puncte de ocupanta locului 2 si la 5 puncte de Steaua . Urmatorul meci va fi pe 10 septembrie in compania celor de la Vaslui. Campionatul se intrerupe "din cauza" Nationalei Romaniei , care va disputa vineri 2 septembrie un meci cu cei din Luxemburg , urmand ca pe 6 septembrie sa joace cu Nationala Frantei si totodata inaugurarea " National Arena ".


Ps : Cum cred eu ca se vor termina meciurile :

                       Luxemburg 0 - 2 Romania
                                                                 
                                                                       Romania    0 - 0  Franta

Comentarii

  1. Mda mare pacat ca au pierdut,nici nu am zis ca nu castiga cu echipa ucrainiana:)),chiar am si pariat:)),i-am injurat un pic ca muream de ciuda si ca pierd biletul,dar si ca astia nu prea's in stare sa ii bata pe ucrainieni,frumos golul lui Torje...chiar frumos.Eu nu stiu daca Otelul mai merita sa faca deplasarea la Manchester:))ori la Lisabona sau Basel,daca reusesc sa scoata un punct sunt buni:)).
    Ps: Luxemburg - Romania 0 - 1
    Romania - Franta 0 - 1 sau 0-2

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar cu Basel daca fac 1 punct si ala la Galati :) , in ceea ce priveste Romania .... nu avem nici o sansa la caliicare :P

    PS : Vedem cine a avut dreptate cu scorurile .... tu sau eu :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt plictisit de echipa nationala:)),app am vazut ieri Manchester - Arsenal 8-2:))..prea prea frumos,dupa am zis sa ma uit si la Dinamo - Otelul 2-1,dupa primul sfert de ora am renuntat la meci si am preferat sa ma uit la film:))si cred ca am facut alegerea cea mai buna:))la meciul Stelei nici nu m-am mai obosit sa ma uit:))

    Ps: Cine nu nimereste vrun rezultat da o bere,Ok?

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos meciul din Anglia , daca joaca cum a jucat cu Dinamo , Otelul ia 10 bucati de la Manchester .

    P.s : Sunt de acord cu tine ....cine nu nimereste da berea :):P

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca dau astia asa multe ca stiu ca cei din Galati sunt vai de steaua lor:)),o sa fie un maxim 4-0 sau 5-0,eu cred ca Barcelona cam omoara fotbalul:))numai 5-0 le-a dat celor de la Villarreal aseara:))..Messi iar a dat 2 boabe:)),astia castiga cam mult si dispare competitia:)).Oare o sa apucam si noi sa vedem o echipa din Romania sa joace precum Tiki-Taka Barcelona?:))ma amuza felul cum pronunta hahalera de Jiji:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu o sa apucam noi asa ceva , dintr-un simplu motiv :P nu avem conditiile lor de antrenament , plus de asta valoarea jucatorilor.... e praf !!

    P.s : Poate Steaua , daca tot zice jiji =))))) , dupa fiecare succes a echipei , iar cand pierde .... nu e steaua lui :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Jijinho nici el nu stie ce sa mai zica,bun sau rau,hahalera sau zdreanta,este si el om:))si detine un club destul de norocos dar nu la fel ca cel detinut de Sandro Rosell,Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
  8. ai nimerit un meci....cel cu Luxemburg,acum dau comanda la chelner.....astept si meciul cu Franta...sa ii pot spune si destinatia....:P

    RăspundețiȘtergere
  9. ok :P :P poate nimeresti si tu .... desi nu e prea corect ca tu ai zis 2 variante :)) ori 0-1 ori 0-2 :P

    RăspundețiȘtergere
  10. pai am zis 2 variante ptr ca Benzema este in forma iar din 10 suturi este posibil ca 2 sa intre in poarta:),sper sa nu nimeresc si sa dau eu berea,numai sa se califice si Romania la baraj.

    Ps: la toate inaugurarile am luat bataie:)):P:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic , ca o sa fie un rezultat bun pentru noi .... mai e putin si vedem ... care pe care :))

    P.s : poate maine o sa fie e exceptie de la regula ... sper asta :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai nimerit tu si scorul asta,berea o dau eu cand vrei tu,numai sa imi spui.Pacat de punctele pierdute in meciurile alea simple..asta este...campanii mai sunt...
    Frumoasa constructie,dar cum de au gasit un asemenea gazon?Made in Roumani:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?