De cand performanta se masoara in pahare de bere ? :)

     La sfarsitul meciului amical sustinut in compania celor de la San Marino , nea` Piti  a anuntat ca Mutu si Tamas nu vor mai fi convocati la echipa nationala , in urma scandalului in care au fost implicati cei doi. Ei au declarat ca alaltaieri seara  au avut liber , doar ca au intarziat cu 1 ora ( niste pahare de bere in plus ) acesta este motivul pentru care cei doi au fost exclusi din echipa . 
     Acum vine intrebarea logica din punctul meu de vedere , tu ca si selectioner , dupa ce ca sustii un amical absolut inutil cu o echipa de someri si muncitori , ultima in lume , ii mai convoci  pe Mutu si Tamas , ca sa ce ? .... ca sa vezi ca sunt tot aceasi jucatori valorosi pe teren dar cu probleme disciplinare; asta inaintea meciurilor cu Luxemburg si Franta ( perfect ) .
    Dupa ce ca are un salariul net superior unui medic chirurg ( care din punctul meu de vedere e Dumnezeu pe pamant ) mai are si tupeul sa zica " Nu ma intereseaza ca e Mutu .... " . Pai nu prea mai ai cu cine sa joci nea` Piti , ca valori ca Mutu nu gasesti la tot pasul. Ce face Mutu .... ca bate , ca bea , e viata lui , dar cand intra pe teren isi arata valoarea.




 P.s : 1. Sunt de parere ca in scurt timp nu vom mai ocupa locul 53 in lume !! ( multe locuri mai jos ) 
         2. Am ajuns ca un selectiner numit in 2011 sa aiba drept scop calificarea din 2016 ( eu zic , ca e bine :) 
         3. Fara Mutu , nici la CM din 2014 nu pupam!! 





Comentarii

  1. Fara suparare,indiferent cu ce echipa joci,atata timp cat esti chemat sa o faci,trebuie sa o faci si sa ai acelasi respect,cu Mutulica ne-am obisnuit dar prea isi dau in petec:D,eu sunt de parere ca inainte de orice partida trebuie sa te antrenezi si sa incerci sa dai totul ca echipa ta sa castige,dupa....poti sa bei cat de tine:))),oricum Mutu nu mai apuca 2012 sau 2014..ca se retrage,oricum nu mai pupam noi Mondiale sau Europene asa ca......Mult spor la baut!!!

    Ps:Mutu asta betiv asa cum este...a dat destule goluri cat sa castigam:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt de alta parere , ca trebuie sa intervii inainte sa se ajunga aici ( sa-i vezi ca intazie, sau ca beau ) pentru ca Piturca stia ca amandoi sunt indisciplinati.

    P.s : Pe Mutu nu ai cum sa`l mai schimbi la varsta asta .... orice metoda ai adopta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Enache Cameliajoi, august 25, 2011

    Pacata isi strica singur cariera :( pacat ca e jucator bun:(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?