Revine MuTu !! !! !!

    Adrian Mutu e pe cai mari la Florenţa! După „dubla" din meciul cu Catania, de la 6 martie, „Briliantul" a recidivat ieri cu o reuşită în poarta Romei. Gol de toată frumuseţea, care a ridicat tribunele de pe „Artemio Franchi" în picioare.Decarul român a luat o acţiune pe cont propriu de la 25 de metri, l-a driblat în careu pe brazilianul Juan şi a trimis în plasă printre picioarele lui Doni. Mutu putea duce scorul la 2-0, dar mingea trimisă de el cu capul din corner a lovit transversala din 11 metri. Căpitanul romanilor, Francesco Totti, era singurul care-i mai putea fura lui Mutu titlul de om al meciului. „Dubla" sa, prin care campionul mondial din 2006 a bifat golurile 200 şi 201 în Serie A, a adus la final un punct Romei în meciul cu Fiorentina.
    Gruparea „viola" a mai marcat prin Gamberini, după o prelungire cu capul din corner a aceluiaşi Adrian Mutu, care nu trebuie să lipsească (după forma arătată în ultima vreme) din primul „11" în meciul de la Zenica.
    Revenirea Briliantului la naţională pică cum nu se poate mai bine pentru Răzvan Lucescu. Dacă din campionatul intern nu prea are pe cine să aleagă, selecţionerul i-a adus la lot pe Ciprian Marica şi pe Bogdan Stancu. Primul este certat cu antrenorul şi oficialii lui Stuttgart şi doar se antrenează cu echipa de club, însă nu are în picioare jocuri oficiale de la începutul lunii februarie, în timp ce ex-stelistul este în scădere vizibilă de formă şi are evoluţii submediocre la Galatasaray, chiar dacă Hagi insistă şi îl introduce mereu titular. Al patrulea atacant din lotul naţionalei este debutantul Marius Alexe, care, în ciuda evoluţiilor bune din acest retur de campionat, nu pare copt pentru prima reprezentativă.

   P.s : Ce crezi ca va face nationala Romaniei in Bosnia ? 


           BOSNIA  2 - 1 ROMANIA 

Comentarii

  1. Cred ca vom face un meci bun , eu asa sper , cu mutu in teren avem mai multe sanse sa speram la o victorie

    RăspundețiȘtergere
  2. Mutu este un jucator fundamental pentru nationala,cu ele reprezentativa Romaniei va avea o alta fata in Bosnia

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne a ti intoxicat cu vedeta asta de ***** , ce gatu masii credeti ca va face ? nimic ....o basina de jucator cu caracter de taran ...altii jucatorii nu mai sunt la nationala ?

    RăspundețiȘtergere
  4. daca si mutu e o basina de jucator imi dau seama ce treaba ai tu cu fotbalul !! Daca tu zici ca un jucator care a jucat la Parma , Juve , CHelsea , e o besina de jucator , eu zic sa te duci sa te uiti la wresling ca acolo poate intelegi si tu ceva .... desi ma insel :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cu tot cu mutu am luat bataie , iar cu luxemburg ne-am chinuit teribil pentru prima victorie in aceasta campanie :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?