Hop si eu ...

  Pe 24 ianuarie , poporul român sărbătoreşte în fiecare an Unirea Principatelor.Alexandru Ioan Cuza a fost votat, unanim, Domn al Moldovei si Domn al Tarii Romanesti, de cele două camere de deputaţi, prima dată de cea de la Iasi, apoi şi de cea de la Bucureşti.
  Daca tot e o zi de sarbatoare ,si-a facut simtita prezenta si  Mircea Geoana care a  participat azi la manifestările organizate cu ocazia Zilei Unirii, Iasi, Piaţa Unirii. Ocazional eram si eu in  trecere  prin Piata Unirii , desigur ca l-am intalnit si pe Mircea Geoana pe care l-am salutat ....(cu o strangere de mana ). Nu l-am vazut pe Base` care desigur nu a riscat prea mult sa stea prin multime ....


    P.s : 1.Am sa pun cateva poze pe care le-am facut !! Bine pa.
           2. Click pt a mari poza !!




Comentarii

  1. Interesante poze,cred ca era bun sa se prezinte doar un grup de kamikadze,sa-l putem vedea nu doar pe Mr Base(eroul distrugerii acestei tari) cat si pe "Prostanacul" de Geoana cum isi iau la revedere de pe bucata de pamant ce ne-a ramas mostenire de la Mos Stefan.ar trebuii sa tipam in cor..jos cu javrele si hienele din"Goblen" imputit si depravat si sa facem o adevarata revolutie cu ei infipti in sulite..cred ca Tepes ar fi mandru de noi si chiar bucuros sa vada ca cineva iubeste dreptatea si nu hotia si lasitatea.Marfa poze..marfa subiect...trebuie o atitudine si mai ostila decat cea care a fost azi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?