Tare sau ce ? :))

       O mare tampenie pe care am primit-o intr`un SMS este urmatorul mesaj:

       Acest ianuare are cinci vineri, cinci sambete si cinci dumineci. Se intampla doar o data la 823 de ani. Aceste luni sunt considerate ca “saci de bani” Trimite acest mesaj la opt persoane si banii vor veni. E bazat pe Fengshui chinezesc (sic!). Cine opreste mesajul nu va avea beneficii. Doresc tuturor sa functioneze!…
    


      Si desi mesajul este complet fals si aberant, lumea il trimite. Nu m-am prins daca la misto sau crezand in puterea fantastica a fengshuiului chinezesc, dar cert este ca l-am primit din vreo 4 surse diferite.
      De ce e o tampenie? Pai e simplu: in mesaj mai spune ca aceasta concurenta de cate 5 vineri, 5 sambete si 5 duminici se intampla odata la 823 de ani. Dar daca iti irosesti o secunda, iti dai seama ca tot ce trebuie sa se intample ca sa apara aceasta “fasta” coincidenta sub forma unor “saci de bani” este ca prima zi a unei luni de 31 de zile sa fie vineri.
      Asadar, coincidenta miraculoasa si aducatoare de bogatie s-a mai intamplat in: ianuarie 2010mai 2009august 2008decembrie 2006 samd. Ultima oara cand s-a intamplat in octombrie a fost in 2004.
     In orice caz, trimiteti acest mesaj pe facebook la toti prietenii, cunoscutii, rudele, prietenii rudelor, rudele prietenilor, cunoscutii cunoscutilor s.a.m.d. S-ar putea sa va aduca noroc. Daca nu trimiteti, sigur nu se va intampla nimic. 


P.s : Tareee sau ce ?  ( mie imi place mult ) aceasta informatie !!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?