Cine inseala mai mult -- Femeile sau barbatii ?

     S-ar putea sa sune ciudat, dar multe relatii extraconjugale nu apar din cauza sexului. Care este atunci factorul cauzant al infidelitatii? Multa atentie, majoritatea infidelitatilor au drept cauza neimplinirea nevoilor emotionale in cuplu. Da, din pacate, cei care inseala simt nevoia unei legaturi emotionale.
     In urma unui studiu, mai mult de 62% dintre femeile interogate au crezut ca barbatii inseala mai mult decat femeile. Dar totusi, intr-un alt studiu, numai 67% din femei au spus ca nu si-ar insela partenerul. Dar statistica spune asa: 60% barbati inseala, fata de 40% care este procentul femeilor implicate intr-o relatie extraconjugala. Daca iei toate mariajele, aceste cifre ajung sa fie drastice. Nu toate femeile care inseala sunt casatorite cu unul din cei 60% barbati care au relatii extraconjugale, deci, facand o medie, in aproximativ 80% din cupluri unul din parteneri inseala. Dupa cum se observa, rata infidelitatii in general este foarte mare. Cel putin 17% din divorturi se produc din cauze necunoscute, precum relatiile extraconjugale ale unuia din parteneri.
    Realitatea este ca exista multe relatii "goale", fara vlaga, care nu satisfac partenerii, dar totusi, motivul unei rate a infidelitatii asa mari este ca oamenii pun prea mult accent pe cariera, copii, prieteni, hobby-uri sau orice altceva in afara partenerilor sai. Gandeste-te putin, daca neglijezi oricare din activitatile enumerate, sigur aceasta se va deteriora pe masura ce trece timpul.
   Ca si concluzie, gandeste-te bine daca nu vrei sa faci parte din statistica celor care inseala, ai grija de relatia ta, reda pasiunea de la inceput. Dupa cum ai observat, o relatie nu merge ca o masina pe pilot automat, are nevoie tot timpul de imbunatatiri din partea ta sau a partenerului tau.

Comentarii

  1. http://www.youtube.com/watch?v=XZvmWwtiYMg .. uita-te la clipu asta.. sa vezi ce spune tipu si cu cata mandrie : NOOOOIII !! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...