De ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor/pc ?


   Salutare. Am să vă recomand o emisiune bună ( garantat 100% ) invitat e bio-fizicianul Virgiliu Gheorghe, ce face el ? Explică niște chestii grave pentru copiii din ziua de azi. Sper să vă ajute și pe voi. Vizionare plăcută iar dacă aveți alte păreri referitor la ce spune el, vă aștept cu comentariile voastre.  






Comentarii

  1. Pentru ca nu prea avem vointa.Si e pacat/

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta cam asa e Aly :) O zi buna sa ai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai e cam greu sa tii copiii departe de computer, laptop etc. pana in clasa a 10-a, cum zice domnul... Principala vina e a parintilor care nu petrec destul timp cu copiii, nu-i indruma spre sport, dans, pictura, balet, cerc de teatru etc. Si aici sunt multe de discutat, parintii sunt ocupati cu serviciul, iar copiii fac ce vor sau se iau dupa altii din anturaj. In fine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi interesant de știut dumnealui cum pune în practică sfatul!
    Că dacă nu stă la PC, nu are de unde să știe ce și cum!
    Dacă stă... cum de dă sfaturi?
    Sau totul e după ureche?
    Sunt cazuri și cazuri!
    Noi am stat "la aer" pentru că nu aveam pc, tv, video, casetofon sau mai știu eu ce!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul care incearca sa explice una-alta are, partial, dreptate... Despre violenta vazuta la TV si "incercata" in jocuri ar fi multe de scris - la fel si despre pornografie si telefoane mobile.
    Din punctul meu de vedere, dependentii de PC, TV... sunt oameni care nu prea sunt multumiti de viata lor, oameni care - la o privire mai atenta - nu au o viata, ci doar exista, oameni care nu ar avea subiecte de discutie pentru ca le lipseste "educatia de baza". Iar dependentii de telefon mobil - o spun psihologii - sunt aceia care nu sunt siguri pe ei.
    Pe de alta parte, unii oameni au nevoie de PC in exercitarea atributiilor de serviciu... si petrec multe ore cu acesta... dar nu inseamna, totusi, ca ar fi dependenti...
    Ziua frumoasa sa iti fie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare priveste din punctul sau de vedere, oricum nu sunt de acord nici eu in totalitate cu dumnealui.@ domnul Vasile ...cred ca e mai bine " la aer" :)) copii din ziua de azi, in vacanta nu prea mai vad lumina zilei :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta este mult mai bine sa privesti lucrurile din jurul tau de afara si nu din fata televizorului ori a calculatorului.Azi am iesi cu Ciprian pe la ora 12 si abia acum am ajuns acasa..si este deja ora 22:13.Daca stam in casa si privim la ce vor altii..ne indobitocim cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta cam asa e...asta nu inteleg copii din ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Utile sfaturi, merita luata in considerare parerea acestui om.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?