Scrisoare către un prost...

    Te numești simplu și frumos...țăran prost, din cauza indolenței și prostiei tale în care se scaldă ADN-ul tău, din cauza nesimțirii tale ( care dacă ar avea culoarea maro, tu ai fi un rahat umblător), noi, vecinii tăi din cele 4 blocuri ale careului de aici, n-am putut dormi noaptea de 3.08 spre 4.08.2013, prostule care ești tu prost.(observă că am pus punct după frază anterioară, prostule care ești, ceea ce înseamnă că am făcut doar o constatare. Și pentru că nu consider că ai dobândit prostia de care suferi, ci este genetică (îți voi explica mai târziu ce înseamnă GENETIC) hai să-ți spun de ce ești prost, tu prostule care ești : când ți-ai pus alarmă Loganului tău, ți-a fost greu să te mai scarpini în buzunare de vreo 10 lei, să-l rogi pe ăla care ți-a montat-o să-ți regleze senzorul de vibrație, de proximitate și volumetric ( știu, cred că îți este greu să mă urmărești, dar dacă notezi atent ce îți zic eu aici, boule care ești tu prost, găsești explicații detaliate pe net, boule ! ) Pentru că nu ți-ai reglat senzorii alarmei, prostule care ești, mașină ta a urlat aproape toată noaptea, iar noi vecinii tăi, țăran prost care ești, n-am putut dormi.Unii avem copii mici, alții muncim, cert e că toți am fi vrut să ne odihnim, prostule care ești prost. 
      Dimineață o singură întrebare era pe buzele tuturor : Cum a putut domi prostul ăla care este, dacă mașina i-a urlat toată noaptea ? Răspunsul, pentru ipoteza nici tu nu ți-ai dat seama cum ai reușit performanță asta, este următorul, țăran prost care ești: 2-3 neuroni din interiorul craniului tău au paralizat instantaneu și ai adormit cu bale la gură până dimineață !!  
      Noi, vecinii tăi, prostule care ești tu prost, te asigurăm de două lucruri :  
   
  1. Compasiunea noastră  ( asta e ... nu ne putem alege vecinii... )
  2. Următorul mesaj va fi redactat fix pe Loganul tău.
      Așadar , prostule care ești , țărane , boule care ești tu, nu ar fi mai simplu pentru toată lumea să faci ceva cu alarmă aia ? Prostule care ești prost.
 
   P.s : Termenii folosiți în textul de mai sus sunt peiorativi și nu au nimic de a face cu agricultorii din mediul rural sau cu animalele truditoare.Bine pa.
  

Comentarii

  1. Mersi frumos, o zi faina iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa, o chestie interesanta... In anii trecuti auzeam asemenea alarme destul de des. Anul asta nu prea mai suna, numai daca ajunge vreo minge pe capota atunci se mai aude ceva. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Inseamna ca vecinii tai sau conformat :)) nu ca altii...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?