Povestea lui Adrian MuTu

    În articolul de azi am decis să postez despre povestea lui Adrian MuTu.Momentele lui glorie dar şi momente din viaţa lui pe care cu siguranţă le regretă, toate se regăsesc într-un scurt filmulet de 12 minute.Cam puţin timp alocat unui asemenea jucător, cu toate defectele lui.Pentru mine rămâne un exemplu în ceea ce priveşte activitatea sportivă, mai puţin cea personală.Vă urez vizionare plăcută şi o zi cât mai plăcută.

        

Comentarii

  1. Nici, nici!
    Era sa il dau de exemplu pe Gica, nu Hagi, celalalt, finul sau, un jucator mare ajunge capitan la Barca, celelalte sunt povesti, mutu (cu m mic) e doar o gogoasa romaneasca!
    Pe Gica nu il dau (nu il mai dau!) pana nu se incheie povestea asta cu bani nemunciti! Si nici atunci, probabil, musca de pe caciula se vede, mama ei dar!
    Buna dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt un fan prea mare al fotbalului, dar de Mutu am auzit :)) si este printre fotbalistii buni..zic eu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am scris anul trecut pe la inceputurile blogului meu, cand aveam mai mult chef de scris, o postare despre Adrian Mutu.
    E singurul fotbalist român cu peste 100 de goluri inscrise in prima divizie italiana.
    Ar fi ajuns mult mai departe daca avea grija de viata lui personala.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ai perfecta dreptate Cristi...poate l-ar fi ajuns din spate pe nasul sau de cununie :) desi era greu...
    @ Zdwuby : Din 2000 incoace nu e unul mai bun din Romania :)
    @ Mari jucatori ai Romaniei ... cei doi Gica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea urmaresc eu fotbalul.De fapt nu il urmaresc deloc :d

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mai mica, colectionam tot felul de articole si poze/postere cu Adrian Mutu. Chiar e un jucator foarte bun. Cinste lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, ma bucur ca mai aud ca mai sunt persoane care au facut lucrul acesta :) zi faina sa ai

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu sunt fan Adrian Mutu,nu a fost si nici nu prea poate sa fie un exemplu pentru cei mici.Ca si fotbalist a fost cam la nivelul modest...mediu desi avea potential sa fie la un nivel mult mai avansat.Echipele mari ale Europei gen Internazionale Milano,Chelsea Londra,Juventus Torino au cam fost palarii prea mari pentru Adrian Mutu.A jucat mult mai bine la Fiorentina,Helas Verona,la AC Parma,echipa unde a facut cuplu de atacanti cu Antonio Gilardino si Adriano.La nationala a fost cam de nivel mediu spre avansat,probabil din cauza grandomaniei sale...uita sa alerge pe teren dupa minge.
    Din cate goluri a dat el pot spune ca mi-au placut doar 3...PSV Eindhoven - Fiorentina 0-2(a inscris doua goluri deosebite,unul din lovitura libera de la 35m) si golul de la partida Romania - Cehia 2-1 (gol cu calcaiul)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?