Pentru o săptămână reușită





    Salut! Ieri a fost duminică toata ziua și sunt sigur că te-ai simțit excelent și ai avut un timp bun. Azi e luni și poate nu te simți la fel de bine având în vedere faptul că trebuie să te apuci din nou de treabă. Nu prea ai chef să muncești și nu ești motivat iar treaba merge foarte greu.

    Vreau să-ți spun totuși că sunt anumite lucruri pe care le poți face pentru ca la sfârșitul săptămânii să fii fericit și mulțumit de tine. Nu sunt reguli, sunt mai mult niște sfaturi care pot să te ajute să treci mai ușor și să te simți mai motivat peste săptămâna care vine.



1. Să te culci duminică seara mai devreme!
  După un weekend în care poate ai fost plecat din oraș în excursie, sau poate la o nuntă se adună oboseală foarte multă pe care s-ar putea să o simți a doua zi. Dacă te culci sau te pui în pat cu o oră sau două mai devreme vei avea suficient timp până a doua zi ca să-ți revii.Recomandat e ca la ora 22:00 sa dormim deja.

2. Să te trezești mai devreme luni dimineața!
  Luni dimineața e foarte important să te trezești puțin mai devreme asta pentru că oricum vei fi  mai obosit decât într-o altă zi din săptămână. E important să faci asta ca să ai timp să te organizezi și de asemenea să ai timp să iei micul dejun ca să ai energie pe parcursul zile.

3. Programează-ți activitățile.
  O programare a activităților te va ajuta foarte mult. Vei știi exact ce ai de făcut în fiecare zi și bineînțeles că îți va fi mult mai ușor. După ce începi să bifezi în agendă ceea ce ai îndeplinit liniuță cu liniuță vei vedea că la sfârșitul unei zile vei fi foarte mulțumit de tine.

4. Sport marți și joi.
  Dupa părerea mea este că sportul este foarte important. Dacă transpiri de două ori pe săptămâna la un fotbal cu prietenii sau la o alergare de o oră în parc vei vedea că o să ai mult mai multă energie. Sportul te va relaxa și în felul ăsta vei reuși să te concentrezi mai ușor pe ceea ce ai de făcut.

5. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să faci.
  Dacă te apuci să faci o mie de lucruri odată, scrii la calculator, vorbești pe mess, citești un articol și în același timp trimiți un mail la un client, toate aceste lucruri deodată vei vedea că nu faci nimic cum trebuie. Așa că focuseză-ți atenția pe un singur lucru odată până îl termini. Apoi apucă-te de altul!

6. Premiază-te la sfârșitul săptămânii.
  Dacă ai îndeplinit tot ce ai avut de făcut sau dacă ai observat că ai muncit serios săptămâna care a trecut nu uita să te premiezi. O bere pentru baieti iar fetele shoping .Meriți asta!


 P.s : Sper să vă fie folositoare la ceva aceste sfaturi !!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?