Decalogul lui Mircea Sandu

1. Cinci campanii de calificare ratate. Sub conducerea "Naşului", România nu a mers la Euro 1992, CM 2002, Euro 2004, CM 2006 şi CM 2010. Acum, tricolorii se pregătesc să bifeze, la capitolul eşecuri, şi Euro 2012.
2. A păstorit jalnic activitatea arbitrilor. A adus personaje deja compromise la FRF, dovadă că ultimii trei şefi ai CCA au ajuns în arest. S-a în­căpă­ţânat şi l-a ţinut departe pe Ion Crăciunescu, cu care era certat. Şi-a călcat abia acum pe orgoliu, când i-a ajuns cuţiul la os, înscăunându-l pe Crăciunescu.
3.  Nu există nicio idee de redresare la niciun lot naţional. Programe pauză.
4. A ales prost antrenorii la naţională. L-a adus pe Gică Hagi în 2001, dar l-a ocolit de fiecare dată pe Mircea Lucescu. A dorit să facă o reparaţie morală prin aducerea lui Răzvan Lucescu, dar a tras o carte necâş­tigătoare. Selecţioneri precum Mircea Rădulescu, Cornel Dinu au stat degeaba pe banca tricolorilor.
5. A lăsat să înflorească vestita "Cooperativă". Combinaţiile între diferite formaţii n-au dispărut nici acum.
6. Gunoiul din fotbalul mic. În diviziile inferioare, blaturile sunt la ordinea zilei. Sunt fotbalişti din Liga a II-a care joacă la pariuri în pauzele meciurilor, la casele de pariuri online.
7. Prieten cu indivizi dubioşi. Mircea Sandu a legat numele federaţiei de personaje cu trecut întunecat şi care au influenţat deciziile importante luate la lot. Un astfel de ins este Nicu Gheară.
8. A compromis nume importante din Generaţia de Aur. I-a numit la FRF pe Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Daniel Prodan şi pe Miodrag Belodedici. Primii doi au călcat strâmb, fiind "ajutaţi" substanţial de Sandu. Iar lui Gică Popescu i-a dat deja o "nadă", oferindu-i un post la UEFA, pentru a putea scăpa de el.
9. Refuză să cureţe mizeria. Chemat recent de procurorii DNA pentru a justifica declaraţia conform căreia un titlu în România se cumpără cu două milioane de euro, Sandu a dat-o cotită, afirmând că a citit în presă despre asta!
10. A creat un sistem de vot care-i apără interesele. Controlează "talpa fotbalului", care l-a ajutat întotdeauna să câştige de­taşat alegerile pentru şefia FRF.

  P.s : 1.Si mai are pretenţia sa mai vină lumea pe stadione şi mai ales să se uite la tv.
           2. Am auzit că lui Mircea Sandu nu prea ii place să vină pe stadion la meciurile din Liga 1, stiţi de ce ? pentru că el stie deja scorul :)




Comentarii

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?