Mai pot să postez pe blog după 16.10.2011 ? :)

     Elenin este numele care ii sperie acum pe romani din ce in ce in ce mai mult. Cometa Elenin, prima data descoperita de catre rusul Leonid Elenin, se va apropia amenintator de Pamant in aceasta toamna. La momentul descoperirii se afla la o distanta de 647 de milioane de km fata de Terra, insa in 4 luni s-a apropiat la 247 mil km.
     Pe data de 16 octombrie, potrivit calculelor facute de astronomi, cometa se va afla la o distanta de 35 de mil de kilometri fata de planeta noastra, iar acest lucru va avea efecte distrugatoare asupra omenirii. Apropierea cometei ar putea duce la inversarea polilor, la tsunami-uri distrugatoare, la miscari violente ale placilor tectonice, ce vor da nastere la catastrofe naturale fara precedent.
     Cei care sunt preocupati de sfarsitul lumii, spun ca apropierea acestei comete este inca un motiv pentru care omenirea ar trebui sa se teama. Mai mult, cei care au studiat cu atentie aceasta problematica, spun ca Elenin ar putea fi responsabila si de o noua era glaciara, ce ar distruge practic omenirea.
    
    Din cate am auzit aceasta cometă nu reprezintă o amenintare pentru populatie, dar pe de altă parte sunt multi care nu sustin aceasta variantă ci dinprotrivă, că va fi sfarsitul lumii pe 16 octombrie 2011. Acuma despre sfarsitul lumii am auzit multe, dar cică acuma problema e groasa si că cei de la NASA vor să musamalizeze acest caz pentru a nu panica populatia.Se aude ca filmul " Deep Impact " din anul 1998 a fost realizat ca o avertizare a populatiei pentru ce se va intampla in anul 2011 luna octombrie ora 10:50 ora Americii.

 
   P.s :  Să fiti destepti si fară frică....eu vă salut....MuTuLiCă

Comentarii

  1. Mutulica stai linistit,pune si posteaza tu linistit ca postezi destul de bine:P..zau ca imi place blogul tau:P,cat despre Cometa Elenin...sunt doar vorbe,sfarsitul lumii este " O poveste fara sfarsit"...chiar BUG Mafia avea o astfel de melodie,nu exista o data fixa...totul se desfasoara in timp :P
    Tu cauta subiecte si posteaza,sa avem si noi ce comenta:)

    Ps:1- Iti place emisinunea lui Mitica?aaa?:P
    Ps:2- Vezi sa nu iti ceara drepturile de autor:P
    Ps:3- Fi atent si fara frica....sa traiasca nea Mitica:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti vom muri o data dar asta numa cind vrea dumnezeu.Sper sa ne salutam dupa aceasta data pe care ati mentionato in text.

    RăspundețiȘtergere
  3. Defapt TIMPUL nu exista , e doar un punct de reper pentru noi doar atat !!! E una dintre emisiunile la care ma uit " de-ale lu` mitica" si bineinteles "In gura presei " pentru ca cele doua prezinta realitatea zilelor noastre.

    P.s : 1. Nu are cum sa imi ceara pentru ca putin modificata :))
    2. Pentru cati folosesc "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul " Mircea BaDEA ar fi bogat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne apropiem de sfarsitul lumii, dar inainte ca acesta sa fie, trebuie sa il preceada cateva evenimente pe care crestinii adevarati le cunosc.
    mult succes cu blogul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au mai fost informatii din astea cum ca va veni nu stiu ce meteorit si vom muri. Se pare ca sunt doar zvonuri.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?