Speram La Mondiale ?!?!?!?!?

    Am reusit performanta sa fim pe locul 53 in lume si sa fi cazut in urna a-4-a valorica din 6 posibile , asta dupa ce pentru CM din 94` eram in urna 1 iar dupa acel CM eram locul 3 in lume . Astea fiind spuse vreau sa punctez faptul ca pentru calificarea la CM din 2014 din Brazilia avem o grupa accesibila la prima vedere. Grupa este urmatoarea :

   -- 1.OLANDA
   -- 2.TURCIA
   -- 3.UNGARIA 
   -- 4.ROMANIA
   -- 5.ESTONIA
   -- 6.ANDORA




   

Comentarii

  1. Avem viata grea,Olanda este ca si calificata,noi o sa ne luptam cu Turcia,o sa fie o lupta stransa ca pe timpul lui Stefan:)),Ungaria nu mai este echipa aia tare de pe timpul lui Hagi,doar baltici astia mici ne pot face iar viata grea...sa nu uitam Romania - Lituania 0-3:))in timp ce Andorra este si ea acolo sa fie:D.Pana la 2014...hai sa ne calificam la 2012...Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu mai crezi in calificarea la 2012 ? :) Eu sincer nu , ce e amuzant e doar ca inaaugurarea stadionului "National Arena " se face pe 6 septembrie cu Franta :) in rest totul e Can-Can :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Sanse mai sunt,infime dar mai sunt:D,sa vedem ce reuseste Piti sa faca din niste amatori:)).In ceea ce priveste National Arena e mai bine ca nu se mai joaca cu Argentina:))..daca tot pierdem..macar sa o facem intr-un meci oficial:))...cu Franta:D

    Traim in Romania si asta spune tot:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Logic asa ar fi , sa mai avem sanse , dar la felul cum joaca Romania in acest moment...0 sanse , poate schimba ceva Nea` Piti , desi nu prea cred :P si-a convocat iar febletea " Cocis ". O sa vedem ce o sa fie in Septembrie , si mai ales daca batem in amicalul de pe 10 august cu Uzbekistan.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?