Azi vom incerca sa râdem !!

1. Basescu aude ca undeva in tara, traieste un om care implinise 102 ani dar, care arata tanar si viguros ca la 50!Trimite slugoii (SPP-istii) sa-l aduca la Cotroceni ca sa-i explice omul care este secretul longevitatii si virilitatii sale, iar omul ii zice:
- d-le presedinte, nu e nici un mister: am un fiu in strainatate care imi trimite lunar un set de pastile, una dimineata, una la pranz si una seara! Problema e ca, odata cu pastila de seara, – pentru ca sa se evite formarea ridurilor, trebuie sa te dai pe fata cu … rahat!
Executa si Basescu operatiunea intocmai si, foarte satisfacut de rezultat, il cheama pe om din nou la Cotroceni, sa-i multumeasca:

- Ha-ha! e uimitor, bre, ce efect au pastilele alea, mai ales ungerea cu rahat pe fata…
La care omul vadit bucuros, zice:
- Stiti, d-le presedinte, de fapt, efectul este doar al pastilelor: chestia cu rahatul pe fata, a fost doar placerea mea… 



2 .  Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina “maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate – SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.
- Incepe cu cea proasta.
- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.
- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? – La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?