Asa ceva ? :))

    Dupa ce ne-am amuzat pe seama domnului Talmacean prin prezentarea pantofilor .... de care Mircea Badea ( vezi aici http://www.mircea-badea.ro/blog/pantofii-lu-talmacean/ ) aseara politicianul PDL Talmacean ne-a aratat ca se pricepe la cu totul altceva decat la politica !! Iata dovada :





 P.s : Dance pls :)))

Comentarii

  1. Talmacean e miezu =)) mi-a spart ficatii de ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. super tare...mie unu chiar imi place...parca prea toti ceilalti politiceni din Psd mai nou Usl stau prea seriosi...nus ce vor ei sa para, dar toata lumea stie ca atat timp cat a fost la putere Psd`ul a dus tara gherla.Bravo domnule si speram ca o sa va mai vedem in astfel de ipostaze si sa speram ca o sa vedem din ce in ce mai multi politiceni distranduse si nu ascunzanduse dupa tablourile matusei Tamara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun. Asa ne tebuie, s-au desfiintat spitalele... Uite ca nebunii deja umbla liberi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Talmacean e Dumnezeul lor ,cum zicea ciutacu, incredibil ce a ajuns tara asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Talmaceanu danseaza TOATA LUMEA SE DISTREAZA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multi dintre voi il acuza pe el pentru ca e tara saraca si pot paria ca multi dintre cei care arunca cu rahat nici macar nu au habar de ce functie ocupa acest om! Asta e prostia romaneasca 99% dintre oameni fac politica si stiu sa critice in schimb cand e vorba de facut ceva constructiv... liniste totala. Bravo pentru un dans mishto, nu m-as fi asteptat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?