Ce este femeia de fapt ?

     Femeia este o fiinţă, pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pămînt după chipul şi asemănarea lui, deşi toţi o preferă după chipul şi asemănarea Pamelei Anderson. De fapt şi femeia este tot un fel de Dumnezeu, căci pe pământ e atotputernică. Nimic nu se face fără ea: nici politică (vezi madam Thatcher), nici vâlvă (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).

Femeile sunt de două feluri: tinere şi foarte tinere. 
Cele mai în vîrstă intră în categoria "femei bine". "Femeile bine" sunt acelea care au împlinit 50 ani şi de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanţă vîrsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Aşa că dacă o femeie foloseşte 20 de cosmetice poţi să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deşi primeşte deja pensie.

Femeia este subiectul celor mai multe cîntece de dragoste, de aceea dragostea este întotdeauna un cîntec. Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maică-sa. Dar aşa cum inventatorii au inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot aşa se încearcă o altă invenţie: zestrea fără nevastă şi soţ fără soacră. Cred că cel care va pune la punct aceste două mari invenţii va primi Premiul Nobel pentru Pace.

Femeile se pot împărţi, după cum spune unchiul Costel, în alte trei categorii: 
femeile care au suflet şi sunt stimate, cele care au caracter şi sunt admirate şi cele care au "nu-ştiu-ce" şi sunt căutate. Eu nu ştiu de ce sunt căutate, că doar nimeni nu se joacă cu ele de-a v-aţi ascunselea, ci de-a v-aţi găsitelea. Unchiul Costel îi şoptea lui tata despre una: "Ce mi-am căutat mi-am găsit, iar acum mi-e frică să nu-mi găsească ceva şi medical".

Femeia este de genul feminin, deşi unele poartă pantaloni, după cum unii bărbaţi sunt de genul masculin şi poartă şorţ de bucătărie. Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. De aceea se pricepe atît de bine să mişte şoldurile. Prima femeie care a păcătuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.

Cică Eva a păcătuit cînd a muşcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, cînd mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigîndu-i: "Ho, nebuno, nu mă muşca!". Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, cînd a ieşit el din cameră, avea urme de muşcătură pe gît, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a şoptit vecinei: "Acum pleacă repede, că dacă vine acasă şarpele, s-a zis cu noi!". 
Eu l-am întrebat: "Despre ce şarpe vorbeşti, că acasă nu trebuie să vină decît mama!".

Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toţi sfinţii, aşa cum scrie in Biblie. Cînd s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai şi abia după două luni s-a întors.

Atat ştiu despre femei. Pentru restul am să mă uit pe gaura cheii.

Comentarii

 1. "Aşa că dacă o femeie foloseşte 20 de cosmetice poţi să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deşi primeşte deja pensie." asta e foarte tare=))

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer eu una mereu am vrut sa stiu ce parere au baietii despre fete ;))
  Cum le vad ele, cum le considera si cat de multe stiu despre ele.:d
  Iar ceea ce stii tu este chiar interesant.:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Denisa :), mersi Zdwub :)) :D zi faina va doresc

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai trebuie o continuare ca sa elucidam misterul. :)) Fain scris!

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu chiar pe toate, cat ma pricep si eu :D :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Se spune ca, casatoria este un rau necesar. Femeia, dupa mine, este cea care intregeste viata barbatului. Uite aici un articol de-al meu la Zdwuby pe blog...ca o completare la ce ai scris tu
  http://zjustwords.blogspot.ro/2013/01/guest-post-femeile.html

  RăspundețiȘtergere
 7. frumos text!
  astept si relatarea celor vazute prin gaura cheii!

  RăspundețiȘtergere
 8. Frumos Andreea :), se face domnul Dumitru :D :)) zi faina :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Poţi să nu ştii nimic - te salvează simţul umorului!

  RăspundețiȘtergere
 10. Pe care unii nu prea il au... :)) zi faina sa aveti :D

  RăspundețiȘtergere
 11. DENISA, ITI SPUN EU CE PARERE AVEM DESPRE VOI : SUNTETI MATERIALISTE, NESIMTITE, TARFE, ETC...

  RăspundețiȘtergere
 12. Asta e parerea ta....nu poti vorbi in numele turor :) un nume avem si noi...ca anonimi cunosc destui

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...