Simple cuvinte...


     Viitorul nu se aşterne în faţa ta, ci se ascude în tine. Dar nu uita că viaţa nu înseamnă doar să te descoperi, ci şi să te construieşti. Eşti responsabilă pentru omul care devii.Nu uita să te bucuri de fiecare zi. Vor exista dăţi când totul va părea că se duce de vale.Ia-ţi atunci inima în dinţi, asează-te pe scaunul din faţă, ridică mâinile în aer şi bucură-te de drum. Dacă viaţa devine monotană, atunci fă ceva nebunesc. Dacă viaţa face pe nebuna, atunci fă ceva normal. 
      Nu uita că pentru a ajunge sus, nu e nevoie să-i afunzi pe alţii, ba din contra, te vei ridica dacă îl vei ajuta şi pe alţii să se ridice. Fii mereu bună şi învăţă să-i asculţi cu adevărat pe cei din jur.Găseşte bucuria în toate alegerile pe care le faci. Joacă-te mereu abandonandu-te cu totul, indiferent ce vârstă ai. Şi nu uita, am să te iubesc mereu, pentru totdeauna, orice s-ar întâmpla.

Comentarii

  1. Hello vecinu!!! :))) ... prin postarea asta m-ai facut sa ma gandesc la carusel ("Ia-ţi atunci inima în dinţi, asează-te pe scaunul din faţă, ridică mâinile în aer şi bucură-te de drum."). Opa! Nu mai este hamsterica, l-ai dat disponibil? :( ... si mai vad ca esti si fan radio zu :D .. nts! Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooooo lume noua, da ce faci? Mai traiesti ? :D Pe hamsterica l-am vandut :)) am luat bani frumosi pe el...Bine ai revenit :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa asezarea cuvintelor in pagina.felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarat. intotdeauan am crezut ca viitorul ti-l faci cu mana ta, nu trebuie sa astepti sa ai noroc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e clar Andreea, daca astepti sa vina de sus, mori :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos! Cuvintele astea ar trebui citite in fiecare zi :X
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?