Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2014

Jurnalul unui infidel

Imagine
     Avem o relație, suntem împreună de câteva luni, ne e bine, povestim, dezbatem, comunicăm. Facem sex. Îmi spui că mă iubești. Te cred. Te plac. Suntem naturali, deschiși și sinceri. Într-o zi, în timp ce servim masa la un restaurant, observ un tip care te privește insistent. Ai văzut asta, am văzut asta. Îl ignori, dar te simt fâstâcită. Eu vreau și desert, ție brusc nu-ți mai este foame. Vrei să plecăm. Te privesc și simt că ceva te irită. Plecăm. Îi surprind privirea tipului insotindu-ne spre ieșire. Ne urcăm în mașină, te întreb dacă e totul ok și-mi răspunzi că da. Zâmbești forțat. Este prima minciună pe care mi-ai spus-o. Sunt convins că are legătură cu tipul din restaurant, dar aștept să-mi spui tu. N-o faci. Încep să-mi pun întrebări. Cine e, cum a fost cu el, cât și dacă l-ai iubit, te-a părăsit el sau l-ai părăsit tu, era mai bun decât mine, îl vrei înapoi, îl mai iubești încă? Mă simt nesigur. Devin anxios. Sunt gelos pe un necunoscut din trecutul tău. Sunt gelos pe rela

Cristiano Ronaldo 7 - winner

Imagine
   Portughezul de 28 de ani a câştigat Balonul de Aur în 2008, an în care a condus-o pe Manchester United spre cucerirea Ligii Campionilor, însă, de atunci, a fost nevoit să rămână în umbra marelui său rival, argentinianul Lionel Messi, care a primit trofeul în ultimii patru ani.Profitând de accidentările repetate ale vedetei Barcelonei, dar şi de o scădere de formă a acestuia, Ronaldo a devenit favorit la câştigarea Balonului de Aur, luându-i faţa şi lui Frank Ribery.      Per total, în acest sezon, Cristiano Ronaldo a marcat de 34 de ori în 24 de apariţii în toate competiţiile, inclusiv în jocurile pentru naţională. Un bilanţ cu adevărat impresionant, care l-a făcut inclusiv pe preşedintele FIFA, Sepp Blatter, să-şi reconsidere poziţia faţă de portughez.

My new friend

Imagine
   Salutare, în primul rând vă doresc un an nou cât mai bun și multe bucurii iar în al doilea rând să vă aduc la cunoștință că mi-am făcut un nou prieten. El se numește simplu și frumos Htc 500 Desire. Sper să fie cât mai mult timp alături de mine și să mă ajute în problemele pe care sigur le voi întâmpina în noul an. Alegerea nu a fost simplă deloc având în vedere că a concurat cu Samsung s3 mini. Rulează excelent pe net și nu numai, în mare sunt mulțumit de el.O zi cât mai bună vă doresc. Trăiește greu,de azi pe mâine,   Ce să mai spun, e inutil,   Nu are bani decât de pâine...   Și pentru telefon mobil. (Ghici cine e ? )