Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2012

5 metode sa rezisti tentatiei de a insela

Imagine
Ps. : Fabulos sau ce ? :))

Djokovic stie si limba romana

Imagine
    Pe langa mesria sa de baza, Novac stie sa si cante.Profesorul sau de canto este un jucator de tenis roman coleg de camera acum 10 ani de zile.Exasperat ca romanul asculta aceasi piesa la nesfarsit,Novac i-a propus elegant 2 lucruri clare : 1.Il invata si pe el cuvintele piesei si asculta amadoi piesa 2.Nu mai asculta deloc piesa respectiva.    Trecand de la una la alta, jocul lui Djocovic dupa parerea mea este cel mai complet in comparatie cu Rafa Nadal sau Federer.In zilele astea se desfasoara turneul din Australia, Djocovic a ajuns in semifinale si va juca contra lui Andy Murry pentru un loc in finala disputata mai mult ca sigur in compania lui Nadal care va juca contra lui Federer in semifinale.

Ce ziceti de asa mouse ?

Imagine
                Folosirea indelungata a unui mouse poate duce la suprasolicitarea articulatiei mainii. Si asta din cauza pozitiei nenaturale in care stam cand il utilizam. Dar acum in Danemarca, Mark Bajramovic si Oren Tessler pun la punct un mouse care sa nu isi mai chinuie astfel proprietarii.                El se numeste AirMouse si seamana mai mult cu o manusa high tech decat cu un mouse. Pentru ca senzorul optic si cele doua butoane sunt atasate direct de mana, si se activeaza numai in plan orizontal, intr-o pozitie cat mai naturala si lipsita de stres.                 Daca mana este in alta pozitie, cum ar fi cea de tastat, mouse-ul este inactiv, pentru a nu prelua comenzi gresite. Si dupa cum ne dam toti seama, avem de-a face cu un produs wireless, a carui autonomie este de o saptamana. Lansarea ar trebui sa aiba loc in 6 – 12 luni, la un pret de aproximativ 130 $.                 Ps : Priviti cum arata un astfel de mouse.Eu as zice ca e bine. Tu ce zici ? :)

Cel mai inteligent telefon !! :))

Imagine
 P.s : Tare sau ce ? =))

Ziua lui Eminovici

Imagine
15.01.2012 ziua cand ne amintim de marele nostru poet Mihai Eminescu. P.s : Poetul copilariei mele :)

Am ajuns sa citesc si asa ceva !!

  ~ ~  Bucureştiul ocupă locul 55 în topul celor mai vizitate 100 de oraşe din lume de către turişti străini, cu 2,1 milioane de vizitatori în 2010, în urcare cu 5,4% faţă de 2009, depăşind destinaţii precum Atena, Rio de Janeiro sau Milano, potrivit unui top realizat de Euromonitor International, informează Mediafax.Topul relevă declinul oraşelor europene pe fondul crizei datoriilor de stat, care a afectat turismul din zona euro, şi ascensiunea destinaţiilor turistice din regiunea Asia-Pacific, aflată în plin boom economic.Bucureştiul se plasează la mijlocul clasamentului, depăşind oraşe precum Atena (locul 77, 1,7 milioane vizitatori străini, în scădere cu 7%), Munchen, Mexico City, Jakarta, Rio de Janeiro, Milano, Lisabona, Sao Paulo, Veneţia, Florenţa sau Washington DC.Cel mai vizitat oraş din lume în 2010 a fost Hong Kong, cu aproape 20 de milioane de turişti străini, urmat de Singapore (18,2 milioane) şi Londra (14,5 milioane). Macau, capitala mondială a jocurilor de noroc, a at

Cica sunt iubitor de animale !!

Imagine
   Maine 11.01.2012 Curtea Constitutionala decide soarta celor care se numesc caini vagabonzi.Multi dintre voi cand auziti cuvantul "eutanasiere" va ganditi automat la caini, dar nu este deloc adevarat,cuvantul eutanasiere = moarte usoara,fara durere, care este aplicata si in cazul oamenilor nu numai al animalelor.Pe timpul lui Stalin a fost aplicata aceasta metoda in cazul oamenilor care aveau probleme ( nu se puteau deplasa) in cazul batranilor,copiilor cu probleme si a celor care in conceptia lui nu-si mai aveau rostul pe pamant.    In concluzie nu sunt de acord cu eutanasierea cainlor, pentru simplu fapt ca sunt niste suflete care nu se pot apara de furia unui om. Cica cei care au dat spre aprobare o asemenea lege prin care sa fie omorati cainii, se numesc oameni si cu siguranta multi dintre noi i-am votat.  Ps : 1.Sper ca acei judecatori sa aiba un gram de suflet si sa nu aprobe aceasta lege.         2.Eu prin natura mea sunt un caine(tin cu Dinamo)sper sa scap

CeeeSeee la un alt nivel

Imagine
    Daca tot stiti ca mai mereu joc CeeeSeee unii dintre voi cei drept, de data asta am trecut la un alt nivel.Joc pe o platforma internationala numita PLAYZEEK, aici se aduna toata lumea doritoare de CeeeSeee : danezi,suiedezi,greci,germani,bulgari etc.Aici e pe baza de puncte, acumuland puncte, faci puncte de skill (pentru a da mai bine la cap ).     Skilul meu in momentul de fata este de doar "3 rosii" si va creste sper eu la 1 neagra sau chiar 2 negre.Apogeul punctelor de skill e la "3 negre".Sper ca ati inteles ceva din cele etalate de mine, daca nu ai inteles lasa comment si iti explic acolo.Bine pa !! Ps : Play the game !! :)