Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2011

Să mai zâmbim zic...

Imagine
Cateodat ă  o imagine face c â t 1000 de cuvinte, de asta am sa postez o poz ă   simpatic ă .Dac ă  z â mbesti e bine, am reusit sa fac si pe altii sa z â mbeasc ă, deci mi-am atins scopul zilei de azi.

Un sport diferit

Imagine
  In articolul de azi am decis sa v ă arat un sport mai putin cunoscut la noi, se numeste Capoeira, iar la noi la Facultatea de Educatie Fizica si Sport poti inv ă ta elementele de baz ă a acestui sport. Cel care coordoneaz ă aceasta activitate este Iulian Dumitru (profesorul meu inca din anul 1 de facultate) ai multe de invatat de la el, si ce este cel mai interesant c ă intotdeauna vine cu ceva nou, atractiv pentru acea activitate.Iar Vlad Carlescu este un prieten din copilarie. Vizionare placut ă .Bine pa.  P.s : Move your body !!

20.11.2011

Imagine
  O zi obisnuit ă  pentru multi dar nu si pentru mine, e ziua cand mai imb ă tranesc cu 1 an, asta e nu  putem fi tineri la infinit, dar nu`i bai .... inc ă  m ă  simt in puteri dac ă  pot spune asa :)).Multumesc tuturor care isi mai amintesc si de ziua asta.Azi nu mai inchei cu " bine pa " ci cu : sa aveti o zi bun ă . UPDATE : Cei care nu au fost chiar asa nep ă s ă tori privind ziua de 20.11.2011 au fost cei de la Takko, care mi-au oferit o reducere de 20% la toate articolele achizionate.Tare sau ce ? In plus de asta mi-au zis si la multi ani, cum au stiu ei mai bine, priviti cum .....

Se poate si asa

   Navig â nd pe internet, am g ă sit ceva fabulos dup ă parerea mea, ceea ce m-a facut s ă postez si pe blog, s ă v ă arat si vou ă , nu stiu dac ă pe voi cei care m-ai treceti pe aici, putini ce e  adev ă rat, v ă pasioneaz ă asa ceva sau nu, in fine .... vizionare si auditie placut ă . Bine pa !! Poate v ă  place si asa ceva .... Sau asa ceva ....

O tânără speranţă a boxului

Imagine
  De-a dreptul enervat de succesul lui Lucian Bute, care si-a aparat pentru a 9 a oară centura mondială, un t â nar student la medicină, venit din H ă rp ă sestiSAT, a început să se antreneze puternic, având propria lui sală de fortă, sper â nd ca intr-o bună zi să-l doboare pe acest invincibil Lucian Bute.Eu nu pot sa-i  urez decat succes si că abia astept să-l văd in ring, să dea cu Bute de podea.Detaliile fac totul la aceste fotografii. Marea speranta a boxului Sala de forta P.s : Nu r â deti pentru ca sigur o s ă  mai auziti de acest t â n ă r talentat !! Bine pa.

Coregrafie amuzantă

Imagine
    Dacă tot a trecut ziua de 11.11.2011 si tot nu s-a intamplat nimic,precum ziceau toate promteristele, in cele ce urmează o sa auziti ce o să vi se intample dacă va trece prin minte să vă mutati in casa nouă,proprie si personală. Vizionare placută.  P.s : Tare sau ce ? :))

Dacă plec, hai vii cu mine ?

   Am ajuns la concluzia că trebuie să plecăm din România.Să plecăm cât mai repede pentru că nu prea avem ce face. Pentru că nu prea avem ce face dacă nu avem "pile". Hai să nu arătăm că se poate şi altfel. E mai uşor să plecăm. Hai să recunoaştem că suntem un popor laş, că nu avem mentalitate de învingători.    Nu-mi fac griji. Majoritatea vom pleca. Şi în locul nostru vor veni străinii, ca să profite de pe pământurile noastre, cum se întâmplă de la revoluţie încoace. Sunt sigur că mai sunt şi oameni care continuă să creadă in ideea că vor putea să facă ceva cu viaţa lor în Romania. Prea puţini care îşi doresc şi prea puţini care sunt siguri ca vor reuşi.     De-a lungul timpului mi s-au oferit o mulţime de motive pentru a părăsi ţara: aici nu am învăţământ de calitate, cercetarea e la pământ, nivelul de trai e scăzut. Spitalele sunt nefuncţionale, birocraţia te doboară, poliţia nu te apără. Ce să mai vorbim de turism? Fără autostrăzi, fără drumuri naţionale şi judeţene, f

Lucian Bute vs Glen Johnson

Imagine
    Meciul lui Lucian Bute cu Glen Johnson va fi transmis in direct in Romania de Money Channel, post ce-a scos din conturi o suma considerabila pentru a obtine drepturile TV ale luptei din Quebec.Conform site-ului fin.ro, Money Channel le-a platit 100.000 de euro celor del Showtime pentru a avea dreptul de a transmite meciul in care Bute isi apara pentru a noua oara titlul IBF la categoria supermijlocie.Sursa citata mai dezvaluie ca incheierea contractului dintre Showtime si Money Channel s-a realizat cu ajutorul primarului din Busteni, Emanoil Savin, bun prieten cu Lucian Bute.     Lupta intre Lucian Bute si Glen Johnson e programata duminica dimineata, in jurul orei 05:00 - ora Romaniei.   P.s :     1.Partida va fi transmisa in direct si de site-ul Ziare.com.              2.Pariez pe Lucian Bute, in repriza a 4 a KO !!!

Să mai râdem zic

    Ai avut o zi proastă? Te-a inselat prietena? Nici o problemă, iată o modalitate simplă de a remedia problema: un video-colaj, ale cărui personaje nu au aparent nimic în comun, decât un râs molipsitor. Cu siguranţă nu vei scapa doar cu un zâmbet, eu recunosc ca m-am oprit din râs după 1 minut, sper să ai mai mult noroc decat mine si să te opresti după 2 minute.Have Fun :)  P.s : Ai scăpat doar cu un zâmbet ? Bine pa.